Älvsbyhus

Vi samarbetar med Älvsbyhus

Magnells har ett mångårigt och nära samarbete med Älvsbyhus och vi har under åren skaffat oss många nöjda kunder. Med Magnells som er grundmontör kan ni känna er trygga med att arbetet utförs enligt Älvsbyhus anvisningar och rekommendationer.

Har du köpt ett Älvsbyhus i Stockholm, Uppland, Södermanland, Östergötland, Öland, Blekinge, eller Skåne så kommer Magnells att montera er grund. Vi har arbetslag från Ystad i söder till Tierp i Norr.

Vanliga frågor

I väntan på ditt Älvsbyhus

Om du valt att bygga ett Älvsbyhus i södra Sverige är det vi som gör markarbetet och monterar din husgrund. Det kan dyka upp många frågor och funderingar i väntan på din husgrund.

Grunden levereras till er tomt omkring 6-4 veckor innan husleverans.

Visst kan vi det. I mån av tid kan vi hjälpa er med de allra flesta arbeten som är kopplat till huset och tomten. Kontakta oss för vidare diskussion.

När er husleverans närmar sig kommer ni bli tilldelade grundmontör. Ingen stress, Vi kontaktar er innan vi etablerar. Som fingervisning påbörjar vi markarbetena ca 6-4 veckor innan husleverans. Beroende på arbetets omfattning kan arbetet utföras tidigare men detta är en bra fingervisning.

Blev du inte klokare?
Hör av dig till oss
Vi hjälper dig gärna med frågor eller funderingar